http://www.facebook.com/pages/MiSs-Q-makeup-Quraisya-Hussain/151127591656671

Wednesday, 21 November 2012

Grooming Executive Program

Assalamualaikum.. :)

Syukur sangat sebab dah selesai satu 'Talk Program' dengan pelajar UITM Penang baru-baru nie. Seminggu selepas dapat tau yang  program tu confirm akan diadakan sangatlah 'nervous'. Kena pula minggu tu sangat buzy dengan makeup dan majlis perkahwinan makyang. Persediaan nak ke UITM semuanya terpaksa buat 'last minute'.. adoyaii.. Nasib la dapat bantuan dari ketua pelajar yang uruskan program tu.. fuuhh..  Yana.. Thanks sangat sebab permudahkan kerja saya :)

Apa yang disediakan adalah sedikit note untuk bercakap dan note tentang solekan untuk peserta. Alhamdulilah.. Semuanya berjalan lancar. Peserta yang terlibat semuanya memberi kerjasama yang baik ~_^

Apa yang ada, dikongsikan bersama dan rasa happy bila dapat menjawab semua pertanyaan mereka dengan baik dan diharapkan semua peserta berasa puas hati :) Pengalaman pertama yang dirasakan bila berada di hadapan orang ramai untuk bercakap dan dalam masa yang sama membuat demo solekan bukanlah mudah tapi bila semua beri kerjasama yang baik, perasaan yang bercampur baur semuanya hilang :)

Jom usha apa yang jadi dan suasana masa program tu :)
get ready ye :)Cakap tanpa mike sebab tiba2 mike buat hal.. kene la kuatkan suara yang tak berapa nak kuat ni ;p


Selesai saja demo. Bila di tanya ada soalan atau tak, semua diam tak ada soalan, tapi lepas sorang peserta memberanikan diri bertanya, yang lain pun mula bertanya lagi. Rupanya banyak soalannya. hehehe.. Tapi sya faham.. Sebab sya pun pernah rasa apa yang peserta rasa. tapi semua peserta memang 'sporting habis' thank you :)

Akhir sekali, Puan Nurul datang menyampaikan cenderahati. Terima kasih Puan Nurul, moga dapat berjumpa lagi :) InsyaAllah :)


Sentuhan QH ( Quraisya Hussain) :)

Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. Inilah yang dinamakan rezeki di mana-mana :)

Untuk tempahan makeup , boleh terus hubungi

Miss Q ( Sha ) : 017 - 599 5890

atau

Email : e_sya9588@yahoo.com

Make up Tunang


Makeup Nikah
Ini adalah hasil kerja tangan saya :) antara solekan untuk tunang dan nikah. sentuhan yang dikenakan saya lebih memilih pada warna soft dan tidak terlalu berat. tetapi, jika pengantin meminta untuk mengenakan solekan yang lebih menonjol saya akan mengikut kehendak si pengantin. :)