http://www.facebook.com/pages/MiSs-Q-makeup-Quraisya-Hussain/151127591656671

Tuesday, 21 February 2012

Assalamualaikum...:)

Alhamdulilah.. semuanya berjalan dengan lancar walaupun plan 1st macam lain, at last buat plan lain..hehehe.. tapi apa-apa pun semuanya menjadi atas pertolongan semua pihak. :) benda apa yang dirancang? hehe.. besday boy mas. 

Tadaaaa.... nie la besday boy 2.. hehehe.. mula-mula diaowg nie gadoh, tapi mas sabar je.. hehe.. tunggu time besday semuanya terbongkar. Mulanya plan nak buat kat dataran merdeka.. at last kat rumah izuan jep. ;p lampu xde plak.. jadila candle light dinner. hehe







 ni lah semua kawan-kawan kelas dan semua dari x-student kksp. batch kami paling ramai untuk semester transfer credit. ;) walaupun sampai pagi dan besoknya ada kelas, kami tetap kuat. wahh.. kuat mata la malam2. jadi kelawar jp. hehehe..

No comments:

Post a Comment